web analytics
Colosseum 9, 1213 NN Hilversum
+31356888205
info@odiris.nl

Route

ODIRIS "De Specialist in ICT Specialisten"

ODIRIS is goed te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer.

Het exacte adres is:Colosseum 91213NN Hilversum

Met de Auto

Je bereikt ons het beste vanaf de A27. Daar neem je:Afslag 33 (Hilversum);Bij de eerste stoplichten links;Daarna bij de volgende stoplichten direct rechts;Aan uw rechterhand is het pand van SLTN, waar ODIRIS bij in huist;De ingang van de parkeergarage is nu net voorbij de hoofdingang;Bij de zuil kunt u zich aanmelden.

Met het Openbaar vervoer

NS Station Hilversum Sportpark is op 5 tot 10 minuten loopafstand van ons pand.

Routebeschrijving voetgangers vanaf Station Hilversum Sportpark, Komend met de trein vanuit Utrecht (Richting Hilversum)

Loop het perron af in tegengestelde richting van de trein, richting Soesterdijkstraatweg.Aan de overkant van deze weg je zie je het ROC.Loop de straat in tussen het Spoor en het ROC.Loop rechtdoor totdat je een parkeerterrein tegen komt waar je omheen moet lopen.Vervolg de weg die schuin van het spoor af loopt. Je loopt langs het Europees hoofdkantoor van Nike.In de verte zie je het pand van Rabobank en daarnaast het SLTN pand.

Komend met de trein vanuit Hilversum/Almere (Richting Utrecht)

Loop het perron af in tegengestelde richting van de trein, tot aan de spoorovergangKruis de spoorovergang en sla direct daarna af na rechts.Loop de straat in tussen het Spoor en het ROCLoop rechtdoor totdat je een parkeerterrein tegen komt waar je omheen moet lopen.Vervolg de weg die schuin van het spoor af loopt. Je loopt langs het Europees hoofdkantoor van Nike

In de verte zie je het pand van Rabobank en daarnaast ons SLTN pand.

https://i0.wp.com/werkenbij.odiris.nl/wp-content/uploads/2018/01/Schermafbeelding-2018-01-30-om-16.01.52.png?resize=450%2C850&ssl=1
%d bloggers liken dit: